Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Campingpark Zennewijnen

  • Gezinscamping
  • Pipowagens
  • Bed & Breakfast met Betuws ontbijt

Voel je goed in het hart van de Betuwe! Maak even tijd op deze gezinscamping met ruime, zonnige plaatsen bij de fruitbomen. Tevens zijn tien plaatsen verhard, zodat ook campers met een gerust hart het veld op- en afkomen. Verkwikkende rust, veel gezelligheid en uitstekende uitvalsbasis voor je vrije tijd. Welkom op Campingpark Zennewijnen!

Als je wilt fietsen, wandelen, vissen of struinen, dan is Campingpark Zennewijnen een prima pleisterplaats. Voor de kleine kampeerdertjes is er waterpret in de zwembaden en speelplezier in de speeltuin. In het hoogseizoen is er een recreatieprogramma voor alle leeftijden. Het toiletgebouw is schoon en modern. Alle plaatsen op het toeristenveld zijn voorzien van water, stroom (10A) en riool. Voor WIFI haal je een code bij de receptie.

Naast toeristische plaatsen zijn er acht trekkershutten-plus voor het gemak. Nog comfortabeler is de Bed & Breakfast met Betuws ontbijt. Erg romantisch zijn de vier Pipowagens, een fantastische beleving voor jong en oud.


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen:

Download de Fruitalert app!

Wil je als eerste op de hoogte zijn van wanneer je van het heerlijke fruit in Rivierenland kunt genieten? Download dan nu de app ‘Fruitalert’ in de App Store of in de Google Play Store. In deze app vind je alle informatie rondom de groei van het fruit.

logo app store iphone bloesemalert applogo play store bloesemalert app