Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Campingpark Zennewijnen

  • Gezinscamping
  • Pipowagens
  • Bed & Breakfast met Betuws ontbijt

Voel je goed in het hart van de Betuwe! Maak even tijd op deze gezinscamping met ruime, zonnige plaatsen bij de fruitbomen. Tevens zijn tien plaatsen verhard, zodat ook campers met een gerust hart het veld op- en afkomen. Verkwikkende rust, veel gezelligheid en uitstekende uitvalsbasis voor je vrije tijd. Welkom op Campingpark Zennewijnen!

Als je wilt fietsen, wandelen, vissen of struinen, dan is Campingpark Zennewijnen een prima pleisterplaats. Voor de kleine kampeerdertjes is er waterpret in de zwembaden en speelplezier in de speeltuin. In het hoogseizoen is er een recreatieprogramma voor alle leeftijden. Het toiletgebouw is schoon en modern. Alle plaatsen op het toeristenveld zijn voorzien van water, stroom (10A) en riool. Voor WIFI haal je een code bij de receptie.

Naast toeristische plaatsen zijn er acht trekkershutten-plus voor het gemak. Nog comfortabeler is de Bed & Breakfast met Betuws ontbijt. Erg romantisch zijn de vier Pipowagens, een fantastische beleving voor jong en oud.


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen:

Voel je thuis in Rivierenland!

Je vindt hier rust en ruimte en uitgestrekte gebieden waar je deze herfst een lekkere frisse neus kunt halen. Maar ook thuis hoef je je niet te vervelen. Benieuwd welke activiteiten je in deze coronatijd veilig kunt ondernemen?

Bekijk onze tips hier