Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Cozy Bed & Breakfast

Je bent van harte welkom in de gezellige comfortabele gastenkamers van Inge en Guy. Elke kamer heeft een eigen thema; Appeldroomgaard (4p), Kersendroomgaard (2p) en de Perendroomgaard (2p). Je zult je direct thuis voelen in de knusse atmosfeer van Cozy. De kamers bevinden zich op de 1e etage (niet geschikt voor mindervalide gasten).

De B&B beschikt over een ruime familiekamer voor 4 personen beschikbaar en twee tweepersoonskamers. De vierpersoonskamer is uiteraard ook met 2 personen Cozy te bezetten. Alle kamers hebben een eigen badkamer met inloopdouche. De kamers beschikken over een televisie en koffie- en thee faciliteiten. Gebruik van Wi-Fi is gratis.

Het ontbijt met streekproducten wordt geserveerd door Inge in de ontbijtruimte of met mooi weer op het terras. Je Cozy ontbijt is toch het energiemoment van de dag.


Lees meer
Delen:

Je voelt je thuis in Rivierenland!

Je vindt hier rust en ruimte en uitgestrekte gebieden waar je lekker een frisse neus kunt halen.

Belangrijk: Vanwege de recente ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus zijn de maatregelen in Nederland aangescherpt. Wij adviseren om de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid op te volgen. Raadpleeg ook altijd de website van de betreffende ondernemer voor actuele informatie.