Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

De Gruijterij

  • Sfeervolle ruimte
  • Prachtig panoramisch terras
  • Uniek uitzicht over natuurgebied De Gouden Ham

Kom gezellig binnen bij Moeke Mooren. Of het nu is voor een heerlijke kopje koffie met gebak op een zonovergoten terras of een sfeervol diner in ons restaurant De Gruijterij. Wie wil profiteren van de natuur, het water, en een prachtig uitzicht is bij ons van harte welkom. Met diverse sfeervolle ruimtes en een schitterend terras valt bij Moeke Mooren héél wat te genieten.

Kwaliteit en gastvrijheid zijn onze drijfveren. Onze chef-kok Tonnie van Rossum heeft een talent voor overheerlijke combinaties. U kunt genieten van gerechten uit onze Frans- Nederlandse keuken. De menukaart bevat heerlijke (seizoensgebonden) gerechten en lokale lekkernijen.

Onze gastvrije sfeer en persoonlijke benadering staan garant voor een mooie ervaring. Ook kunt u genieten van een uniek uitzicht over natuurgebied De Gouden Ham.


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen:

Download de Fruitalert app!

Wil je als eerste op de hoogte zijn van wanneer je van het heerlijke fruit in Rivierenland kunt genieten? Download dan nu de app ‘Fruitalert’ in de App Store of in de Google Play Store. In deze app vind je alle informatie rondom de groei van het fruit.

logo app store iphone bloesemalert applogo play store bloesemalert app