Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

De Korenmolen

  • Uit 1740 daterende korenmolen
  • Gelegen aan de Maasdijk
  • Prachtig uitzicht

Onder de wieken van de schitterend gerestaureerde Molen, vind je al het goede dat het Land van Maas en Waal te bieden heeft. Aan de prachtige Maasdijk die langs de al even prachtige rivier de Maas die door het landschap meandert, ervaart je de gastvrijheid uit tijden die vervlogen leken, maar bij De Korenmolen herleven. De Korenmolen is na een lange wandeling of fietstocht nippen van een glas wijn bij een voortreffelijke salade. De Korenmolen is genieten van een tournedos van een van die brandrode runderen. De Korenmolen is de plek waar u een succesvolle zakelijke bespreking afrondt met een diner een lunch of waar je blijft overnachten in een van de Bed en Breakfast overnachtingsgelegenheden: je landt altijd goed in De Korenmolen!

Dineren
In het restaurant met open keuken kun je genieten van verfijnde, culinaire creaties. Verras je smaakpapillen met het uitgebreide menu. Gastvrijheid staat voorop in het sfeervolle restaurant van De Korenmolen. De heerlijke culinaire gerechten worden ambachtelijk en met liefde bereid in de open keuken. Uiteraard krijg je advies welke wijn het beste bij je gerecht past. Er wordt uitsluitend gewerkt met verse, en zoveel mogelijk, streekproducten.

Overnachten
Bij De Korenmolen kun je kleinschalig en sfeervol overnachten. De B&B beschikt over twee moderne kamers met prachtig uitzicht op de wieken van de molen of op de dijk aan de overkant.

Evenementenlocatie
De Korenmolen is ook een perfecte plek om te feesten, trouwen, vergaderen, ontspannen en zelfs om te slapen. Het restaurant met zalen bestaat uit twee ruimtes die geschikt zijn voor vergaderingen tot 50 personen. Naast de vaste arrangementen kun je in overleg of een arrangement op maat samenstellen.


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen:

Je voelt je thuis in Rivierenland!

Je vindt hier rust en ruimte en uitgestrekte gebieden waar je lekker een frisse neus kunt halen.

Belangrijk: Vanwege de recente ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus zijn de maatregelen in Nederland aangescherpt. Wij adviseren om de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid op te volgen. Raadpleeg ook altijd de website van de betreffende ondernemer voor actuele informatie.