Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

De Korenmolen

  • Uit 1740 daterende korenmolen
  • Gelegen aan de Maasdijk
  • Prachtig uitzicht

Onder de wieken van de schitterend gerestaureerde Molen, vind je al het goede dat het Land van Maas en Waal te bieden heeft. Aan de prachtige Maasdijk die langs de al even prachtige rivier de Maas die door het landschap meandert, ervaart je de gastvrijheid uit tijden die vervlogen leken, maar bij De Korenmolen herleven. De Korenmolen is na een lange wandeling of fietstocht nippen van een glas wijn bij een voortreffelijke salade. De Korenmolen is genieten van een tournedos van een van die brandrode runderen. De Korenmolen is de plek waar u een succesvolle zakelijke bespreking afrondt met een diner een lunch of waar je blijft overnachten in een van de Bed en Breakfast overnachtingsgelegenheden: je landt altijd goed in De Korenmolen!

Dineren

Wat is nou lekkerder dan een verse pannenkoek na een stevige wandeling of fietstocht? Precies: een luxe pannenkoek van De Korenmolen. Het restaurant zit in een nieuw jasje waarbij het zoet ervan afspringt!

Pannenkoeken, wafels, poffertjes en veel meer zoetigheden en lekkernijen. Je vindt het allemaal bij De Korenmolen. Hier geniet je volop van typisch Hollandse gerechten, maar dan op een wel heel speciale wijze. Bij De Korenmolen gaat de pannenkoek samen met sfeer en beleving. Hier vind je de klassieker maar ook gewaagde combinaties. Naturel, hartig of zelfs seizoensgebonden. Kom genieten en laat je verrassen!

Van latte’s tot aan cappuccino’s en van een vers sapje tot aan een aardbeienmilkshake. Je vindt het bij de Korenmolen. Niet zo’n liefhebber van pannenkoeken of gewoon trek in wat anders? Je vindt hier naast de pannenkoekenkaart een uitgebreide (lunch)kaart met diverse vis-, vlees- en vega-gerechten. Voor ieder wat wils!

En de kinderen? Die zullen hier niet meer weg willen, er is een speelgelegenheid en een mini-bioscoop!

Overnachten
Bij De Korenmolen kun je kleinschalig en sfeervol overnachten. De B&B beschikt over twee moderne kamers met prachtig uitzicht op de wieken van de molen of op de dijk aan de overkant.

Evenementenlocatie
De Korenmolen is ook een perfecte plek om te feesten, trouwen, vergaderen, ontspannen en zelfs om te slapen. Het restaurant met zalen bestaat uit twee ruimtes die geschikt zijn voor vergaderingen tot 50 personen. Naast de vaste arrangementen kun je in overleg of een arrangement op maat samenstellen.


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen: