Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

De Oude Duikenburg

Ga je elkaar het jawoord geven? Heb je een jubileum voor de boeg of wil je een verjaardag vieren? Of heb je een zakelijke bijeenkomst in het vooruitzicht? Hartelijk welkom in De Oude Duikenburg!

We onthalen je graag gastvrij in ons restaurant en zalencentrum in Echteld. Middenin de Betuwe met zijn karakteristieke boomgaarden; gemakkelijk bereikbaar dankzij de ligging nabij de A15.

Kom je langs voor een persoonlijke kennismaking? Dan laten we je met plezier de verschillende zalen en mogelijkheden zien.
We beloven je alvast een zaal waar je ongestoord bijeen kunt zijn, in een sfeer die bij je past. Veel van onze vaste gasten weten dat inmiddels en komen juist daarom graag naar De Oude Duikenburg. Natuurlijk staat ons keukenteam klaar om je ook in culinair opzicht te verrassen.

Welkom in Echteld!


Lees meer
Delen:

Download de Fruitalert app!

Wil je als eerste op de hoogte zijn van wanneer je van het heerlijke fruit in Rivierenland kunt genieten? Download dan nu de app ‘Fruitalert’ in de App Store of in de Google Play Store. In deze app vind je alle informatie rondom de groei van het fruit.

logo app store iphone bloesemalert applogo play store bloesemalert app