Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

De Prins

  • Prachtige ligging aan het water
  • Centraal gelegen in Oranjestad Buren
  • Koninklijke hotelkamers

Het mooiste terras aan het water vind je in het oranjestadje Buren bij De Prins, eten drinken en slapen. Koffie, lunch, uitgebreid dineren of gewoon een daghap voor €10,-.

Slapen in een van de 3 koninklijke hotelkamers. Voor koffie met verse appeltaart, een heerlijke lunch of diner ben je bij Restaurant de Prins aan het goede adres. Een heerlijke tussenstop tijdens je wandel-, fiets- of kanotocht door de Betuwe, waar je zelfs kunt overnachten. Want De Prins heeft ook drie “Koninklijke” hotelkamers. Onze enthousiaste keukenbrigade en gastvrije medewerkers staan voor je klaar. De wekelijks wisselende menukaart is gevarieerd en verrassend, van daghap tot driegangenmenu. Ook het sfeervolle interieur van het historische pand, met een knipoog naar de Oranjes, is je bezoekje waard.


Lees meer
Delen:

Je voelt je thuis in Rivierenland!

Je vindt hier rust en ruimte en uitgestrekte gebieden waar je lekker een frisse neus kunt halen.

COVID-19: Wij adviseren de op dat moment geldende richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid op te volgen bij een bezoek aan onze streek. Raadpleeg ook altijd de website van de betreffende locatie die u wilt bezoeken voor actuele informatie.