Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

De Sluizer

  • Dagtochten, rondvaarten en meer
  • Luxueus passagiersschip

De Sluizer, varend genieten van dagtochten, rondvaarten en meer. Het luxueuze passagiersschip ‘De Sluizer’, is het varend middelpunt voor een fantastische rondvaart over de Maas, dagtocht door het Land van Maas en Waal, een stijlvol huwelijksfeest of een spetterend personeelsfeest. Drankjes, een warm of koud buffet, muziek, artiesten en ander vermaak zijn de ingrediënten waarmee je eigen cruise werkelijkheid wordt. De keukenbrigade van Moeke Mooren staat garant voor een perfect verzorgde catering aan boord van ‘De Sluizer’. Kijk voor de vaaragenda op de site of bel vrijblijvend.

Naast rondvaarten zijn er ook diverse andere outdoorspelen voor team- of groepsactiviteiten te organiseren. Voor je bedrijf, familie of vriendenclub.

Binnen zijn er vier ultramoderne bowlingbanen waar zowel de beginnende als de gevorderde bowlingspeler hun energie kwijt kunnen. Een “strike” gooien is een fluitje van een cent, (of toch niet…?).

Of liever terug naar de oude tijden met de Oud-Hollandse spelen. Daar laat oma zien dat ze het sjoelbakken nog niet verleerd is. Eén ding is zeker; de Oud-Hollandse spelen zorgen voor ouderwets vermaak.


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen:

Download de Fruitalert app!

Wil je als eerste op de hoogte zijn van wanneer je van het heerlijke fruit in Rivierenland kunt genieten? Download dan nu de app ‘Fruitalert’ in de App Store of in de Google Play Store. In deze app vind je alle informatie rondom de groei van het fruit.

logo app store iphone bloesemalert applogo play store bloesemalert app