Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

De Stapelbakker

  • Veelzijdige menukaart
  • Stijlvolle high tea
  • Leuk voor kinderen
  • Twee grote zonnige terrassen

Mariënwaerdt is niet alleen een paradijs van weldadige rust en weidse ruimte. Ook culinair valt er veel heerlijks te beleven! Aan de rand van het landgoed, in Hofstede de Stapelbakker, bevindt zich pannenkoekenhuis De Stapelbakker waar onze koks uw smaakzintuigen trakteren op verrukkelijke pannenkoeken, bereid van biologisch geteelde landgoedingrediënten. Op de veelzijdige menukaart vind je naast pannenkoeken diverse broodjes, soepen, salades, landgoed-kroketten, saté en uitsmijters. Op afspraak serveren ze je graag een stijlvolle high tea of een uitgebreid brunchbuffet. Het gastvrije personeel zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt.

Ook de kinderen zullen zich geen moment vervelen, zij kunnen zich heerlijk uitleven in de speeltuin, op de skelterbaan of het springkussen.

De Stapelbakker beschikt over twee grote, zonnige terrassen waar je lekker kunt uitblazen van je wandel- of fietstocht. Dankzij gratis draadloos internet kun je het thuisfront een digitale ansichtkaart sturen of melden dat je nog wat langer blijft…

Wil je iemand op een orginele wijze verrassen? Wij verkopen in ons restaurant tegoedbordjes van € 15,- en € 25,-. Leuk om te geven en zeker ook om te ontvangen!


Lees meer
Delen: