Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

De Tuinen van Appeltern Tuinwinkel

  • Toegankelijk zonder entreebewijs voor de Tuinen van Appeltern
  • Dé winkel voor originele cadeaus

Heb je al een kijkje genomen in de nieuwe winkel en op de plantenmarkt van De Tuinen van Appeltern? Tegenwoordig bereikbaar voor iedereen.. leuk voor aan het begin of eind van je parkbezoek, maar je kunt ook komen shoppen zonder een parkbezoek, oftewel zonder entreegeld te hoeven betalen. Je vindt ze in bij de entree.

Dus.. nog op zoek naar een leuk, origineel cadeautje!? Kom gerust even binnenlopen, ze hebben hier van alles te bieden! Denk aan accessoires voor in huis, leuke mutsen en sjaals, handig tuingereedschap, boeken, kaarten en nog veel meer. Het is een uniek assortiment, maar toch voor iedereen wat wils.

Aangrenzend aan de tuinwinkel vind je de plantenmarkt.

Door nauwe samenwerking tussen medewerkers van de plantenmarkt en onze tuindienst vind je vele bijzondere planten uit onze tuinen terug op de plantenmarkt, die je voor een mooi prijsje kunt kopen! Je zult veel verschillende bloeiende planten tegenkomen die sterk zijn en dus lang in jouw tuin kunnen verblijven.


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen:

Schrijf je in voor de bloesemalert!

Altijd als eerste op de hoogte van de bloesemstand? Schrijf je in voor de bloesemalert! Je ontvangt dan updates betreft de bloesemstand. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste informatie!

Nieuw dit jaar: de Bloesemapp! In deze app vind je alle informatie rondom de bloesemperiode. Binnenkort is de app te verkrijgen in de Google Play Store en in de Apple store.

Inschrijven

* velden zijn verplicht