Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Restaurant De Twee Linden

  • Midden in het Land van Maas en Waal
  • Elk seizoen een wisselend menu
  • Perfecte start- of eindstop voor je fietstocht

Welkom bij De Twee Linden. Gelegen in het Gelderse Land van Maas en Waal, aan de rand van de Betuwe tref je de veelzijdige accommodatie waar je lekker kunt eten en slapen.

Het prachtige gebied waarin de Twee Linden zich bevind leent zich uitstekend voor een fietstocht door de bloesem- en fruitbomen, een struintocht door de uiterwaarden of een bezoekje aan de steden als Tiel, Nijmegen, Oss of ’s-Hertogenbosch.

Met 27 luxe, gerenoveerde en moderne kamers is hotel de Twee Linden dé plaats om even tot rust te komen tijdens uw bezoek aan het land van Maas & Waal. U kunt hier heerlijk genieten van zowel Hotel, Restaurant als Grand Café op een plek waar gastvrijheid centraal staat.

De veelzijdige lunch en diner kaart zorgen ervoor dat er keuze genoeg is en dat er voor ieder wel een lekker gerechtje tussen zit. Veel van onze gerechten worden speciaal bereid op onze Josper BBQ, dat is een binnen barbecue op houtskool, welke zorgt voor een authentieke smaak aan de gerechten.

Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheden tot bijvoorbeeld high tea of high beer, feesten met de hele familie en vergaderingen met collega’s, er bestaat niets waar wij niet bij mee willen denken. Het hotel bied iedere gast dan ook gratis parkeren, gratis fietsenstalling, gratis WiFi en een gratis glimlach op het gezicht.


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen:

Schrijf je in voor de bloesemalert!

Altijd als eerste op de hoogte van de bloesemstand? Schrijf je in voor de bloesemalert! Je ontvangt dan updates betreft de bloesemstand. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste informatie!

Nieuw dit jaar: de Bloesemapp! In deze app vind je alle informatie rondom de bloesemperiode. Binnenkort is de app te verkrijgen in de Google Play Store en in de Apple store.

Inschrijven

* velden zijn verplicht