Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

De Twee Linden Zakelijk

  • Geschikt voor een brede variatie aan zakelijke ontmoetingen
  • Ruimte wordt aangepast aan uw wensen
  • Catering tijdens uw verblijf mogelijk
  • Goed bereikbare locatie

Op zoek naar een geschikte locatie voor een zakelijke bijeenkomst? De Twee Linden heeft vele mogelijkheden voor zakelijke ontmoetingen. Bijvoorbeeld voor vergaderingen, productpresentaties, congressen, bedrijfsfeesten, B2B-activiteiten of netwerkbijeenkomsten. Daarbij staat de juiste zorg en aandacht van klanten of gasten voorop.

Ruimte

Voor elke vergadering wordt de ruimte passend gemaakt bij het aantal gasten en wensen. Vele opstelling zijn mogelijk zoals een blokopstelling, U-opstelling of theateropstelling. De zalen zijn aangrenzend, dit geeft de mogelijkheid om grote ruimten te faciliteren.

Catering

De Twee Linden heeft een uitgebreid aanbod op het gebied van catering: van lunch, diner, high tea en amuses tot gevarieerde buffetten. Uw wensen worden op creatieve, culinaire wijze ingevuld.

Ligging

Door de centrale ligging van het zalencomplex is het de ideale locatie voor meetings met gasten uit het gehele land.

  • Goede verbindingen met de A15 en A50
  • Gratis parkeren op eigen terrein
  • Goede verbindingen met het openbaar vervoer. Uw gasten zijn slechts enkele minuten verwijderd van de bus naar het treinstation in Tiel.

Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen:

Download de Fruitalert app!

Wil je als eerste op de hoogte zijn van wanneer je van het heerlijke fruit in Rivierenland kunt genieten? Download dan nu de app ‘Fruitalert’ in de App Store of in de Google Play Store. In deze app vind je alle informatie rondom de groei van het fruit.

logo app store iphone bloesemalert applogo play store bloesemalert app