Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

De Weeghbrug

  • Gelegen in het Land van Maas en Waal
  • Aangenaam, beschut terras
  • Menu geïnspireerd op de seizoenen
  • Heerlijke wijnen

Idyllisch verscholen in het Land van Maas en Waal ligt Wamel. Door de aanwezigheid van een ‘doorwaadbare’ plaats in de Waal, lag Wamel aan een oude Romeinse handelsroute. Waar handel wordt gedreven, moet worden gedronken en gewogen. Er verrees een herberg met een Weeghbrug. Vandaag de dag kunt u op deze historische plek uitstekend dineren. In het gezellige restaurant of als het weer het toelaat op het aangename, beschutte terras.

Lekker, ambachtelijk en ongedwongen. Eten bij de Weeghbrug is een belevenis. In ons gezellige restaurant kunt u volop genieten van smakelijke gerechten. Van een mooi samengesteld menu de Weeghbrug, verkrijgbaar in verschillende variaties of van uw eigen keuze van de a la carte kaart. Gewoon eerlijk, puur, lekker eten.

Geïnspireerd op de seizoenen. Met liefde en vakmanschap bereid. Proeven is geloven.

Bij deze lekkere spijzen horen natuurlijk de beste wijnen. En voor het perfecte glas bij iedere gang, hebben we een passend wijnarrangement samengesteld. Namen van grote, bekende huizen zult u niet aantreffen.

Ons uitgangspunt is de voor de streek authentieke druivensoort. Bijvoorbeeld volle rode van de Malbec-druif uit Argentinië, verfijnde witte van de Riesling-druif uit Duitsland en zoete witte uit de Sauternes streek in Frankrijk.


Lees meer
Delen: