Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

GeoFort Zakelijk

  • Inspirerende omgeving
  • Karaktervolle zalen
  • Cateringmogelijkheden
  • Goed bereikbaar

GeoFort: dé ideale locatie voor vergaderingen, afdelingsuitjes, klantendagen, workshops, brainstorm- en heisessies. Denk op deze locatie ook eens aan een personeelsdag of familiedag.

Het 3,5 hectare grote forteiland is een bijzonder inspirerende omgeving. Er is een groot contract tussen het historische forteiland met al haar charme en de state-of-the-art geotechieken met alle innovatieve kenmerken. Door de keuze uit verschillende karaktervolle zalen en het fortterrein, krijgt u een mooie mix van buiten en binnen. Het forteiland ligt centraal in het uitgestrekte groene landschap van de Betuwe, nabij de A2, A15 en A27.

Zalen

GeoFort biedt u de keuze uit diverse, comfortabele zalen, elk met een eigen karakter, geschikt voor 5 tot 220 personen. Meer ruimte nodig? Dan zijn ook de sfeervolle overdekte Kazernestraat, het ruime terras en zelfs het gehele eiland voor u beschikbaar.

Activiteiten

GeoFort biedt vele mogelijkheden voor activiteiten, bedrijfsuitjes en innovatieve sessies op het uitdagende fortterrein. Ze bieden een combinatie aan van serieuze, sportieve en creatieve activiteiten. Door de combinatie van historische gebouwen en het uitdagende buitenterrein is GeoFort dé locatie om te teambuilden. Zowel binnen als buiten, overdag en ‘s avonds en in alle jaargetijden!

Eten en drinken

Het eigen restaurant biedt uitstekende cateringmogelijkheden om een inspirerende dag compleet te maken. Combineer de activiteit met een streeklunch, uitgebreide borrel en/of BBQ. Ook een volledig uitgeserveerd diner of foodfestival behoren tot de mogelijkheden.


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen: