Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Golfcentrum de Batouwe

  • Golfen - Restaurant - Vergaderen - Slapen
  • Centraal gelegen
  • Inspirerende omgeving

Midden in de Betuwe, in het plaatsje Zoelen, ligt Golfcentrum De Batouwe met stijlvol ingericht restaurant. De 27-holes golfbaan is centraal en landelijk gelegen, tussen de weilanden en aan het Amsterdam-Rijnkanaal. Niet alleen de rust en ruimte vallen je op, maar ook het (dubbellaags!) parkeerdek en rietgedekte clubhuis geven je een comfortabel gevoel. Wie binnenstapt proeft direct de ongedwongen sfeer en ervaart een gezellige bedrijvigheid.

Naast commerciële golfactiviteiten beschikt De Batouwe ook over een actieve Golfvereniging en een enthousiaste Businessclub met ondernemers en bedrijven uit de wijde regio . De golfbaan is fascinerend mooi in de natuur geïntegreerd en omgeven door oude fruitgaarden, die in het voorjaar prachtig in bloei staan. In 2004 was Golfcentrum De Batouwe de eerste golfbaan in Nederland die het Europese label kreeg voor ecologische golfbanen en ontving in 2015 het door de Gemeente Buren uitgereikte MVO-award.

Om zoveel mogelijk mensen in contact te brengen met de golfsport én de prachtige natuur, staan de deuren van het Golfcentrum het gehele jaar voor iedereen open. De Betuwe zie je duidelijk terug in de ruim 100 ha. fraaie en goed onderhouden golfbaan. Een actieve groep vrijwilligers werkt constant aan het behoud van de flora en fauna én creëert ook nieuwe mogelijkheden. Neem hiervoor beslist eens een kijkje op www.batouwenatuur.nl en laat u verrassen. De 27-holes wedstrijdbaan bestaat uit 3 lussen 9-holes, te weten Peren-, Appel- en Kersengaard. Iedereen met minimaal handicap 54 (voormalig GVB) kan hier terecht voor een rondje golf. Diegene die willen beginnen met golfen, aan hun korte spel willen werken, een clinic of golfles wil volgen bij de pro kan terecht op de (aparte) 9-holes Par3 baan, genaamd Pruimengaard.

Het clubhuis

Bij binnenkomst tref je in de centrale hal 2 grote t.v.-schermen waar informatie over de golfbaan, leuke arrangementen en foto’s te zien zijn. Rechts bevindt zich de receptie en tevens golfshop. Hier kun je terecht met al je vragen en komen golfers zich aanmelden voor een rondje golf. In de golfshop wordt een ruim aanbod aan golfartikelen, leuke cadeautjes en fraaie merkkleding verkocht. Loop er gewoon eens binnen!

Bed & Breakfast

Wilt u een nachtje blijven slapen en wakker worden in de achtertuin van Golfcentrum De Batouwe? Ook dat is mogelijk in onze knusse Bed & Breakfast ‘de Bataaf’.


Lees meer
Delen: