Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Havendijk23

  • Huiselijke vergaderruimtes
  • Filevriendelijke openingstijden
  • Gratis parkeergelegenheid op loopafstand
  • Mooie wandelroutes in de omgeving

Havendijk23 is gevestigd in Beesd, centraal in Nederland en pal aan de kruising A2/A15. Met ruime gratis parkeergelegenheid op loopafstand (Dorpsplein) én onze filevriendelijke openingstijden zijn vergaderingen bereikbaar voor iedereen.

De vergaderruimte, geschikt voor groepen van 8 tot 22 personen, is vriendelijk, huiselijk en vooral ánders ingericht. Geen standaard vergaderopstelling met tafels en stoelen in U-vorm, maar banken, statafels, aparte zitjes en een heel lange lunchtafel. Er is ruimte om even te relaxen en om je inspiratie een boost te geven. Uiteraard bieden we diverse cateringmogelijkheden, passend bij uw wensen en budget.

Na de lunch even wandelen? Havendijk23 ligt op wandelafstand van het prachtige landgoed Marienwaerdt! En ga je rechtsaf, dan wandel je langs de Linge naar Molen de Vrijheid. Neem je wat langer de tijd om de benen te strekken. dan is het Laarzenpad ook zeker een aanrader. Routekaartjes liggen voor je klaar.


Lees meer
Delen:

Schrijf je in voor de fruitalert!

Wanneer hangt er vers fruit aan de bomen? Zijn er al kersen te koop? En waar koop ik dit verse fruit? Schrijf je in voor de fruitalert! Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste informatie!

* verplicht veld