Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Herberg de Zwaan 

  • Unieke ligging aan de Maas
  • Steenworp afstand van 's-Hertogenbosch
  • Oplaadpunt voor elektrische fietsen
  • Fietsverhuur
  • Shuttle service

Herberg de Zwaan in Hedel heeft een unieke ligging aan de Maas in de prachtige Bommelerwaard, onderdeel van het Gelders Rivierengebied, en dit alles toch maar op een steenworp afstand van Den Bosch (5 KM).

Door deze ligging is onze locatie een ideale uitvalsbasis om de omgeving te voet, per fiets of auto te leren kennen. Diverse fiets/ wandelroutes en uitgaanstips zijn bij ons verkrijgbaar. Tevens zijn wij voorzien van een oplaadpunt voor elektrische fietsen.

Mocht U geen (elektrische) fiets hebben, of geen zin hebben deze mee te nemen. Kunnen deze ook op afspraak bij ons gehuurd worden.

Onze Herberg is een gezellige horecagelegenheid waar je kunt genieten van een hapje en een drankje, en waar tevens betaalbaar overnacht kan worden.

Ook is er op afspraak een shuttle service die gasten tot 8 personen kan ophalen/wegbrengen van en naar de dichtbijgelegen stations van Den Bosch en Zaltbommel.

De Bommelerwaard kan bij ons niet alleen beleefd, maar ook geproefd worden. Onze menu’s zijn voor een groot deel samengesteld met producten uit de streek. Zo kunt u bij ons genieten van heerlijk boerderijvlees, ambachtelijke zuivelproducten en boerenijs uit onze polder. Maar natuurlijk ook veel van onze verse groenten, champignons, fruit en aardappelproducten komen uit de directe regio. Dit is niet alleen gezond en lekker, maar natuurlijk ook goed voor het milieu.

Naast alle bovenstaande zaken vinden wij het ook belangrijk een centrale rol te spelen in het dorpsleven door ruimte te bieden aan verenigingen en door het organiseren van evenementen voor jong en oud.

Kortom; kom gerust eens langs wij staan graag voor U klaar!


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen:

Je voelt je thuis in Rivierenland!

Je vindt hier rust en ruimte en uitgestrekte gebieden waar je lekker een frisse neus kunt halen.

Belangrijk: Vanwege de recente ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus zijn de maatregelen in Nederland aangescherpt. Wij adviseren om de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid op te volgen. Raadpleeg ook altijd de website van de betreffende ondernemer voor actuele informatie.