Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Het Heerenlogement

  • Aan de markt in het pittoreske Beusichem
  • Prachtig pand
  • Fijn dineren
  • Trouwlocatie
  • Geschikt voor zakelijke presentaties

Restaurant Het Heerenlogement staat al sinds de 16e eeuw aan de Markt in het pittoreske Beusichem.

Al eeuwen worden de gasten vriendelijk ontvangen in het pand. Bijvoorbeeld de gasten op doortocht die een slaapplaats zochten voor henzelf én hun paard. Verder heeft het restaurant vroeger dienst gedaan als slijterij en bierbrouwerij. Sinds 1969 heet het pand Het Heerenlogement.

Van woensdag tot en met zondag wordt er een diner geserveerd, ook wanneer er een theatervoorstelling is. Dan kun je fijn dineren voorafgaand aan de voorstelling. Ook wanneer je een zakelijk presentatie wil geven of wanneer je op je bruiloft wil dansen tot je voeten zeer doen, zit je goed bij Het Heerenlogement. Want er kan zelfs getrouwd worden! Genoeg reden om het restaurant eens te bezoeken. Laat je verassen door het prachtige pand, de leuke locatie en het lekkere eten.

Fotografie: Trouwtrendy.


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen:

Schrijf je in voor de bloesemalert!

Altijd als eerste op de hoogte van de bloesemstand? Schrijf je in voor de bloesemalert! Je ontvangt dan updates betreft de bloesemstand. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste informatie!

Nieuw dit jaar: de Bloesemapp! In deze app vind je alle informatie rondom de bloesemperiode. Binnenkort is de app te verkrijgen in de Google Play Store en in de Apple store.

Inschrijven

* velden zijn verplicht