Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Holland Evenementen Groep Zakelijk

  • Bijzondere locatie
  • Diverse vergaderopstellingen

Meetings, presentaties en bijeenkomsten: we vergaderen wat af… Holland Evenementen Groep biedt verschillende hotspots in diverse soorten vergaderopstellingen voor je vergaderingen of zakelijke bijeenkomsten!

Vergaderen op een bijzondere locatie stimuleert op een andere manier de geest. Je kunt je vergadering bij Holland Evenementen Groep een unieke insteek geven. Er zijn verschillende vergaderarrangementen samengesteld. Wat dacht je van een natuurlijke vergadering, of combineer je vergadering met een barbecue! Kijk voor alle vergaderarrangementen op de website.

Holland Evenementen Groep biedt vijf verschillende vergaderlocaties aan om te vergaderen met je team of personeel. De vergaderlocatie is voorzien van didactisch apparatuur, een lunch, koffie thee en water en je maakt gratis gebruik van de parking. Vergader op een unieke locatie, zoals de vergaderlocatie op het dakterras, de vergaderlocatie op het strand of een vergaderlocatie op het water. Natuurlijk is binnen vergaderen ook mogelijk!

De vergaderlocatie ligt direct aan de A15 en is dus zeer goed te bereiken.


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen:

Download de Fruitalert app!

Wil je als eerste op de hoogte zijn van wanneer je van het heerlijke fruit in Rivierenland kunt genieten? Download dan nu de app ‘Fruitalert’ in de App Store of in de Google Play Store. In deze app vind je alle informatie rondom de groei van het fruit.

logo app store iphone bloesemalert applogo play store bloesemalert app