Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Hoppies

Hoppies, waar vies worden mag!
Naast onze champignonkwekerij de Hopwaag waar het mogelijk is om een rondleiding te reserveren, en kennis te maken met de teelt van de witte champignon is Hoppies in de Bommelerwaard voor velen een bekend uitje. Tussen Zaltbommel en Den Bosch vindt je hier een speelparadijs in de natuur, waar de kinderen heerlijk buiten kunnen ravotten en spelen, een potje midgetgolf kunnen spelen, knuffelen met onze alpaca’s, ezeltjes en andere diertjes, en kunnen dwalen door het maisdoolhof, en nog veel meer! Picknicken in de natuur, een lunch, een koffiestop of genieten op ons ruime terras? Wij heten je graag van harte welkom.

Bij Hoppies bieden wij vele mogelijkheden voor iedereen die op zoek is naar een heerlijk dagje uit, zelfs voor een familiedag of een feestje kun je bij ons terecht. Bekijk de website voor de openingstijden en meer informatie.


Lees meer

Suggesties binnen deze categorie

Delen:

Je voelt je thuis in Rivierenland!

Je vindt hier rust en ruimte en uitgestrekte gebieden waar je lekker een frisse neus kunt halen.

COVID-19: Wij adviseren de op dat moment geldende richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid op te volgen bij een bezoek aan onze streek. Raadpleeg ook altijd de website van de betreffende locatie die u wilt bezoeken voor actuele informatie.