Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Hotel Hoogeerd

  • Direct aan de Maas
  • Riant zonneterras
  • Nederlands-Franse keuken
  • Vijf multifunctionele zalen voor zakelijke en feestelijke bijeenkomsten

Bij Hotel Restaurant Hoogeerd heeft u het gevoel echt welkom te zijn. Het gastvrije familiehotel is direct aan de Maas gelegen, in een natuurrijke omgeving tussen fietsknooppunten 80 en 86.

Het restaurant met uitzicht op over het water heeft een Nederlands-Franse keuken met bourgondische inslag. Bij mooi weer kunt u, tijdens uw fietstocht, op het riante zonneterras genieten van een kopje koffie, alcoholische versnapering, lunch of diner. Er is een gezellige bar voor een ontspannend potje biljart of darts.

De vijf multifunctionele zalen zijn geschikt voor alle zakelijke en feestelijke bijeenkomsten, zoals bruiloften, feesten, trainingen en vergaderingen.

Mooi gelegen tussen Nijmegen en Oss, vlakbij het gezellige Wijchen, de pittoreske dorpjes Ravenstein en Batenburg en tal van kastelen, ruïnes en andere bezienswaardigheden. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact met het hotel op te nemen. Tot kijk op de dijk!


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen:

Download de Fruitalert app!

Wil je als eerste op de hoogte zijn van wanneer je van het heerlijke fruit in Rivierenland kunt genieten? Download dan nu de app ‘Fruitalert’ in de App Store of in de Google Play Store. In deze app vind je alle informatie rondom de groei van het fruit.

logo app store iphone bloesemalert applogo play store bloesemalert app