Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Jachthuren.nl

  • Vanuit Kerkdriel met de boot op vakantie
  • Ook zonder vaarbewijs mogelijk

Jachthuren.nl verovert de Nederlandse wateren! Huur bij jachthuren.nl een gezellig en gerieflijk motorjacht. Start uw vaarvakantie in het land van Maas & Waal en geniet van het schitterende uitzicht over de rivieren en uiterwaarden. Wat vanaf de weg vaak niet te zien is ontdekt u nu.

Door de groeiende vraag naar de mogelijkheid tot het huren van een motorjacht is in de familie Verwaal het idee voor Jachthuren.nl ontstaan. Jachthuren.nl in Kerkdriel beantwoordt samen met Nicols de steeds meer opkomende behoefte naar vaarvakanties.

Vanaf 2019 kan een ieder met de boot op vakantie vanuit Kerkdriel; Jachthuren.nl, gelegen in Jachthaven van Gent. Met vaarroutes door het hele land is Nederland door iedere watersportliefhebber op zowel cultureel, gastronomisch als sportief vlak vanaf het water te ontdekken, ook zonder vaarbewijs!

Thuishaven in Kerkdriel

In deze haven liggen vanaf maart 4 gloednieuwe huurschepen! Een reis start altijd in dit karakteristieke dorp middenin de Betuwe. Vanuit daar kan men kiezen voor een enkele reis, een retour naar Kerkdriel of een uitgebreide route met ruimte voor extra uitstapjes.

Reizen kunnen naar eigen wens samengesteld worden, waarbij varen wordt afgewisseld met tijd om te zwemmen, een fietstocht over de dijken, een ochtend vissen of een bezoek aan één van de stadjes aan de oevers van de waterwegen. Zo kan Nederland vanaf het water ontdekt worden, van Kerkdriel tot Amsterdam en zuidwaarts richting Maastricht.

Kapitein van eigen koers

Een bootvakantie is bij Jachthuren.nl niet alleen toegankelijk voor waterliefhebbers met een vaarbewijs. Ook zonder vaarbewijs mogen en kunnen gasten de boot eenvoudig besturen. De uitgebreide vloot heeft voor iedere samenstelling een passende boot. De boten in de haven van Kerkdriel beschikken over plaats voor 4, 6, 8 of 10 personen en zijn voorzien van een terras, luxueuze keuken, gezellige leefruimte en badkamer. Het perfecte mobiele verblijf, van alle gemakken voorzien.

Jachthuren.nl werkt samen met het Franse bedrijf Nicols, de grootste fabrikant en verhuurder van rivierboten.

Naast een vaarvakantie in Nederland beschikken wij tevens over vele schepen en prachtige vaarroutes in Frankrijk, Duitsland en Portugal.

Voor elke cruise die voor het jaar 2019 bij Jachthuren.nl wordt geboekt, vóór 01-03-2019, geldt een lanceringskorting van 20%!

Overnachten

In de maanden oktober t/m maart biedt JACHTHUREN tevens B&B service. Uw luxe appartement op het water voor 2-10 personen, voorzien van alle gemakken. Naar wens te boeken voor 1 nacht of langere periode.


Lees meer
Delen: