Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Jachthuren.nl

  • Vanuit Kerkdriel met uw luxe motorjacht op vakantie door Nederland
  • Vaarbewijs is NIET nodig

Jachthuren.nl verovert de Nederlandse wateren! Huur bij jachthuren.nl een gezellig en gerieflijk motorjacht. Start jouw vaarvakantie in het Land van Maas & Waal en geniet van het schitterende uitzicht over de rivieren en uiterwaarden. Wat vanaf de weg vaak niet te zien is ontdek je nu!

Door de groeiende vraag naar de mogelijkheid tot het huren van een motorjacht is in de familie Verwaal het idee voor Jachthuren.nl ontstaan. Jachthuren.nl in Kerkdriel beantwoordt samen met Nicols de steeds meer opkomende behoefte naar vaarvakanties.

Vanaf 2019 kan een ieder met de boot op vakantie vanuit Kerkdriel bij Jachthuren.nl, gelegen in Jachthaven van Gent. Met vaarroutes door het hele land is Nederland door iedere watersportliefhebber op zowel cultureel, gastronomisch als sportief vlak vanaf het water te ontdekken, ook zonder vaarbewijs!

Thuishaven in Kerkdriel
In deze haven liggen sinds maart 2019 vier gloednieuwe huurschepen! Een reis start voornamelijk in dit karakteristieke dorp middenin de Bommelerwaard. Vanuit daar kan men kiezen voor een retour naar Kerkdriel, een uitgebreide route met ruimte voor extra uitstapjes of een enkele reis naar Montfoort.

Reizen kunnen naar eigen wens samengesteld worden, waarbij varen wordt afgewisseld met tijd om te zwemmen, een fietstocht, vissen, een bezoek aan de stadjes aan de oevers van de waterwegen, musea, restaurants, etc. Zo kan Nederland vanaf het water ontdekt worden, van Kerkdriel tot Amsterdam en zuidwaarts richting Maastricht.

Kapitein van eigen koers
Een boot-vaarvakantie is bij Jachthuren.nl niet alleen toegankelijk voor waterliefhebbers met een vaarbewijs. Juist ook zonder vaarbewijs mogen en kunnen gasten de boot eenvoudig besturen. Een prettige instructie krijg je na check-in van het vakkundige en zeer gastvrije Jachthuren Team. De uitgebreide vloot heeft voor iedere samenstelling een passend jacht. De boten in de haven van Kerkdriel beschikken over plaats voor 2, 4, 6, 8 of 10 personen en zijn voorzien van een terras, luxueuze keuken, gezellige leefruimte en badkamer(s) met douche en elektrisch toilet. Het perfecte mobiele verblijf, van alle gemakken voorzien.

Jachthuren.nl werkt samen met het Franse bedrijf Nicols, de grootste fabrikant en verhuurder van riviermotorjachten.

Naast een vaarvakantie in Nederland beschikken wij tevens over vele schepen en prachtige vaarroutes in Frankrijk, Duitsland, Portugal en Hongarije.

Voor elke cruise die voor het seizoen 2020 rechtstreeks bij Jachthuren.nl wordt geboekt vóór 01-05-20, geldt een lanceringskorting van 20%!

Overnachten
In de maanden oktober t/m mei biedt JACHTHUREN tevens Bed&Breakfast service. Uw luxe appartement op het water voor 2-10 personen, voorzien van alle gemakken. Naar wens te boeken voor 1 nacht of langere periode.


Lees meer
Delen: