Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Linge loodsparadijs

  • Producten uit eigen streek
  • Eerlijk verhaal achter elk product
  • Huisgemaakte taarten
  • Terras naast de appelboomgaard

Bij Linge Loods Paradijs kun je terecht voor al je dagelijkse boodschappen. Groente, fruit, kaas, eieren, meel, honing en nog veel meer.

Belangrijk om te weten is dat je bij ons kunt kiezen uit biologische en niet-biologische producten. Ook proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden met de herkomst van onze producten en daarom zijn de meeste producten afkomstig, van eigen erf, uit de streek of uit eigen land. Kortom: Genoeg keus met een eerlijk verhaal achter elk product.

Naast je dagelijkse portie groente en fruit kun je bij ons ook vanaf aankomend voorjaar binnenlopen voor een lekkere kop koffie, huisgemaakte taarten, broodjes en verse soepen. Het eten en drinken is met aandacht samengesteld en zover mogelijk gemaakt van biologische ingredi├źnten. Daarbij zijn veel van deze (h)eerlijke gerechten ook nog eens vegetarisch of veganistisch. Schuif gezellig aan op ons terras naast de appelboomgaard, ons zonnige moestuin-bankje of in de winter lekker knus bij de houtkachel.

Op zoek naar een origineel cadeau? Je kunt bij Linge Loods Paradijs zelf leuke cadeaupakketten en fruitmanden samenstellen.


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen: