Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Nationaal Fruitpark Zakelijk

  • Sfeervolle locatie
  • Voor middelgrote gezelschappen
  • Ervaren organisatie
  • Voorzien van alle benodigde AV-middelen

Nationaal Fruitpark in Ochten is gespecialiseerd in het verzorgen van bedrijfsbijeenkomsten. Wil je onbezorgd vergaderen of een training, cursus of workshop geven? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Dit unieke park staat garant voor een fantastisch verblijf voor jouw en je gasten. Met de centrale ligging, voldoende gratis parkeergelegenheid, een bijzonder sfeervolle ambiance en een ervaren organisatie wordt elke bijeenkomst een succes!

Trainingen

Daarnaast biedt Nationaal Fruitpark een ideale trainingsruimte voor elke training. De trainingsruimte is van alle gemakken voorzien en geschikt voor gezelschappen van 10 tot 80 personen. De combinatie van gratis internet, flip-over, beamer, goede audio voorziening en een ruime hoeveelheid daglicht maakt de trainingsruimte uitermate geschikt voor elke bijeenkomst.

Bel of mail voor meer informatie of reserveren 0344-607785 of info@fruitpark.nl.


Lees meer
Delen:

Download de Fruitalert app!

Wil je als eerste op de hoogte zijn van wanneer je van het heerlijke fruit in Rivierenland kunt genieten? Download dan nu de app ‘Fruitalert’ in de App Store of in de Google Play Store. In deze app vind je alle informatie rondom de groei van het fruit.

logo app store iphone bloesemalert applogo play store bloesemalert app