Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Nationaal Fruitpark Hotel en Spa

  • Gratis entree
  • Leuke activiteiten voor kinderen

Vergaderlocatie, dagrecreatie en midgetgolfpark, Nationaal Fruitpark Ochten, een park voor elke bijeenkomst en elke gelegenheid.

In en om een boomgaard van ca. 4,5 hectare vind je hier een midgetgolfbaan, speeltuin, kinderboerderij, kikkerpoelen, een heerlijk terras en kleinschalige horeca.

Hotel

Eind april opent het moderne plattelandshotel en kun je een overnachting boeken midden tussen de fruitbomen. Alle kamers zijn luxe ingericht en gasten mogen gebruiken maken van de welness faciliteiten. Kijk voor meer informatie op de website.

Dagrecreatie

Het park is jaarrond geopend en is gratis te bezoeken. Het hele jaar is er de speeltuin, uitkijktoren, kinderboerderij en vele fruitbomen. Van april tot september is ook het terras en horecagelegenheid geopend op woens- en zaterdag en tijdens vakanties.

Midgetgolf

Van april tot september is de echte 18 holes wedstrijdbaan elke woens- en zaterdag geopend en tijdens de schoolvakanties dins- t/m zaterdag. (kijk op de site voor exacte tijden)


Lees meer
Delen:

Schrijf je in voor de fruitalert!

Wanneer hangt er vers fruit aan de bomen? Zijn er al kersen te koop? En waar koop ik dit verse fruit? Schrijf je in voor de fruitalert! Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste informatie!

* verplicht veld