Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Nationaal Fruitpark

  • Gratis entree
  • Leuke activiteiten voor kinderen

Vergaderlocatie, dagrecreatie en midgetgolfpark, Nationaal Fruitpark Ochten, een park voor elke bijeenkomst en elke gelegenheid.

In en om een boomgaard van ca. 4,5 hectare vind je hier een midgetgolfbaan, speeltuin, kinderboerderij, kikkerpoelen, een heerlijk terras en kleinschalige horeca.

Bijeenkomsten

Met een capaciteit tot ca. 150 personen zijn de faciliteiten bijzonder geschikt voor o.a. bedrijfs- familiebijeenkomsten en vergaderingen. De accomodatie is modern en huiselijk ingericht en is van alle gemakken voorzien zodat ook papierloos vergaderen tot de mogelijkheden behoord.

Dagrecreatie

Het park is jaarrond geopend en is gratis te bezoeken. Het hele jaar is er de speeltuin, uitkijktoren, kinderboerderij en vele fruitbomen. Van april tot september is ook het terras en horecagelegenheid geopend op woens- en zaterdag en tijdens vakanties.

Midgetgolf

Van april tot september is de echte 18 holes wedstrijdbaan elke woens- en zaterdag geopend en tijdens de schoolvakanties dins- t/m zaterdag. (kijk op de site voor exacte tijden)


Lees meer
Delen:

Schrijf je in voor de bloesemalert!

Altijd als eerste op de hoogte van de bloesemstand? Schrijf je in voor de bloesemalert! Je ontvangt dan updates betreft de bloesemstand. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste informatie!