Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Ouwehands Dierenpark Rhenen

  • Overdekt spelen
  • Het hele jaar geopend
  • Honden zijn welkom

Ouwehands Dierenpark Rhenen… Vol dierbare ontmoetingen. Bewonder nu de unieke reuzenpanda’s in Pandasia, sta neus aan neus met de ijsberen en bespied de beren vanuit de observatiepost in Expeditie Berenbos. Ontmoet de bijzondere nevelpanters, ga op avontuur in Gorilla Adventure en hang de beest uit in RavotAapia, Europa’s grootste overdekte speeljungle.

Pandasia, stap in de wereld van de reuzenpanda!

Uniek in Nederland… Bewonder de reuzenpanda’s Xing Ya en Wu Wen in Ouwehands Dierenpark! Betreed de mystieke wereld van Pandasia en ervaar de Chinese sfeer. Ontmoet de reuzenpanda’s en vervolg je reis door Pandasia, dat in traditioneel Chinese stijl is gebouwd. Leer hier meer over de unieke reuzenpanda en de andere Aziatische diersoorten als de koeskoes, kleine panda en muntjak.

Expeditie Berenbos

Ga in Expeditie Berenbos door het spannende doolhof, ontdek in het pittoreske dorp Karpatica alles over de beer en vervolg de expeditie. Bewonder de sterrenhemel, ga op avontuur in Het Berenbos en bespied de beren vanuit de nieuwe observatiepost. In Het Berenbos genieten bruine beren, die vroeger mishandeld zijn, van een onbezorgd leven. Samen met de wolven leven ze op een twee hectare groot bosperceel met onder andere een waterval, rotsen en een vijver. Een uniek project!

Gorilla Adventure

Slinger door de reusachtige kloof, daal af in de oude mijnschacht diep onder de grond en beleef een spannend avontuur tussen de gorilla’s. Ontmoet in het grootste gorilla-avontuur van Europa op 10 meter hoogte deze indrukwekkende mensapen… Durf jij het aan?

RavotAapia –Europa’s grootste overdekte speeljungle

Net als de otters en doodshoofdaapjes klimmen en klauteren. Speel mee in de legende van het gestrande piratenschip en beleef spannende avonturen in de grotten van de vliegende honden. Ga op ontdekkingsreis en beleef het zelf!

Event op een unieke locatie?

Feestvieren met dierbaren, een onuitwisbare indruk achterlaten op zakenrelaties of een onvergetelijk bedrijfsuitje beleven? Hef samen het glas bij de reuzenpanda’s, drink een cocktail in de jungle of bouw aan teamspirit tussen de dieren in Ouwehands Dierenpark! De mogelijkheden voor een zakelijk of feestelijk evenement zijn eindeloos.


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen: