Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Restaurant de Batouwe

  • Golf - Restaurant - Vergaderen - Slapen
  • Centraal gelegen
  • Inspirerende omgeving

Midden in de Betuwe, in het plaatsje Zoelen, ligt Golfcentrum De Batouwe met stijlvol ingericht restaurant. Niet alleen de rust en ruimte vallen je op, maar ook het (dubbellaags!) parkeerdek en rietgedekte clubhuis geven je een comfortabel gevoel. Wie binnenstapt proeft direct de ongedwongen sfeer en ervaart een gezellige bedrijvigheid. 

In het clubhuis bevindt zich een sfeervol ingericht restaurant met openhaard, bargedeelte, lichte serre en diverse vergaderruimten. Het ruime terras met uitzicht over de golfbaan is een geliefde plek voor golfers maar zeker ook voor fietsers die even een pauze willen inlassen met een lekkere kop koffie , lunch of diner. Iedereen is hier welkom, er heerst een prettige en ontspannen sfeer. Restaurant De Batouwe faciliteert gemakkelijk groepen tot ca. 150 personen, zowel zakelijk als privé. Of het nu gaat om een Betuwse lunch of groepsdiner, een zakelijke bijeenkomst met vergadering of een compleet verzorgt golfevent met een diversiteit aan horeca , het is allemaal mogelijk. Het enthousiaste en professionele Batouweteam informeert u graag naar de mogelijkheden. 

Wilt u een nachtje blijven slapen en wakker worden in de achtertuin van Golfcentrum De Batouwe? Ook dat is mogelijk in onze knusse Bed & Breakfast ‘de Bataaf’. 

 


Lees meer
Delen:

Je voelt je thuis in Rivierenland!

Je vindt hier rust en ruimte en uitgestrekte gebieden waar je lekker een frisse neus kunt halen.

Belangrijk: Vanwege de recente ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus zijn de maatregelen in Nederland aangescherpt. Wij adviseren om de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid op te volgen. Raadpleeg ook altijd de website van de betreffende ondernemer voor actuele informatie.