Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Restaurant Eten & Drinken

  • Smaakvol restaurant in de Betuwe
  • Ongedwongen sfeer
  • Franse keuken met invloeden van over de hele wereld
  • Regelmatig wisselende kaart

Eten & Drinken is een smaakvol restaurant in de Betuwe gelegen tegenover het station van Geldermalsen. In het restaurant heerst een ongedwongen sfeer en je wordt er altijd ontvangen met een glimlach.

Restaurant Eten & Drinken serveert heerlijke gerechten à la carte. De smaken zijn gebaseerd op de Franse keuken met invloeden van over de hele wereld. De gerechten zijn een combinatie van oude klassiekers en de moderne keuken met een verrassende twist. Producten uit de streek zijn bij Eten & Drinken favoriet. Verder organiseren ze regelmatig culinaire avonden.

Heeft u iets te vieren? Zoals een opening, jubileum of presentatie. Of wilt u een barbecue of feestelijke lunch houden? Hoe groot of klein uw evenement ook is, Restaurant Eten & Drinken helpt u graag met de organisatie. Want, op de dag zelf wilt u natuurlijk vooral kunnen genieten en de rest uit handen geven. Zij verzorgen daarom graag de culinaire invulling van uw evenement, ook op locatie.


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen:

Je voelt je thuis in Rivierenland!

Je vindt hier rust en ruimte en uitgestrekte gebieden waar je lekker een frisse neus kunt halen.

Belangrijk: Vanwege de recente ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus zijn de maatregelen in Nederland aangescherpt. Wij adviseren om de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid op te volgen. Raadpleeg ook altijd de website van de betreffende ondernemer voor actuele informatie.