Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Speciaalbierbrouwerij Oijen

  • Sfeervolle locatie aan de Maas
  • Restaurant met bourgondische keuken
  • Open voor proeverijen

Op een sfeervolle locatie in het zicht van de Maas ligt aan de Oijense Bovendijk, Bierbrouwerij Oijen. Hier wordt ambachtelijk gebrouwen; Oijens bier. Sinds 1989. De brouwerij is open voor proeverijen en een uitleg over onze werkwijze. De mestput van de oude boerderij doet nu dienst als industriële brouwruimte. Als werkplek van de brouwer.

Bij Bierbrouwerij Oijen maak je het buitenleven mee. Deze landelijke locatie heeft al het schone van het platteland. Gelegen in het zicht van de Maas kijk je zo uit over de polders van Oijen en Macharen. De schapen van de buurman lopen in de weide en de eigen varkens Henk & Hannie zijn niet te missen. Groot gehouden met ons eigen bierbostel.

Bij Bierbrouwerij Oijen zorgen ze voor een gastvrije ontvangst voor jong en oud, een borrel, een lekkere hap of een kopje koffie. In de bourgondisch Brabantse keuken wordt gewerkt met veel verse streekproducten. Jij geniet ondertussen in het restaurant of op het rustieke terras. Waar de kinderen zich uitstekend kunnen vermaken op de air-trampoline en in de speelweide.

Bier speelt een prominente rol. Dat mag duidelijk zijn. En dit is net als de omgeving: puur natuur. Je kunt hier niet alleen proeven, maar je kunt ook een kijkje nemen in de brouwerij. Daar wordt vanalles verteld over de ingrediënten, het brouwproces en de werkwijze. Mocht je er geen genoeg van krijgen: neem wat lekkere biertjes mee naar huis.


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen: