Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Suite en Breakfast Slot Loevestein

  • Een voormalige commandeurswoning
  • Een unieke overnachting
  • Ontbijt met ambachtelijke ingrediënten
  • Moderne en luxe suites

Binnen de muren van een historische vesting vind je de Suite & Breakfast, een voormalige Commandeurswoning die in ere is hersteld. Daarnaast is het ook mogelijk om te overnachten in een Soldatenhuisje. Op Slot Loevestein word je verwelkomd voor een unieke overnachting, voor een eersteklas weekendje weg, een verrassende fietstocht, een gelegenheid tot bezinning of misschien zelfs voor je huwelijksovernachting!

Als je door de toegangspoort de vesting betreedt, word je direct opgenomen in de historische sfeer van Loevestein. Het straatje met de soldatenhuisjes, de taveerne, imposante kastanjeboom en het uitzicht op het kasteel herinneren aan vroegere tijden. Onze gastheer Tim Schrijver en/of gastvrouw Renate Vos heten u van harte welkom in de vesting.

‘s Nachts gaat de vestingpoort dicht en kan je in verbluffende rust en stilte gaan genieten van de nacht. Een uitgebreid ontbijt met ambachtelijke ingrediënten wordt ‘s ochtends voor je klaargezet. De gastvrouw / – heer speekt het tijdstip en de wensen met je af. Je kan daarna in alle rust inpakken en uitchecken.

In de Commandeurswoning bevinden zich de twee moderne en luxe suites op de eerste verdieping en zijn voorzien van een badkamer met bad, douche, bidet, toilet en losse wastafel. Er is een tweepersoonsbed (lits-jumeaux, geen losse bedden), een zitje, bureau en een gevuld koelkastje (met onder andere flesje wijn, bier en fris) voor gratis gebruik. Overige consumpties zijn verkrijgbaar in de taveerne. De derde kamer, de Commies, is voorzien van douche (op de kamer). Het toilet bevindt zich op de gang.

Het Soldatenhuisje is een authentiek huisje waar vroeger twee gezinnen leefden. Vanaf dit karakteristieke huisje heb je een prachtig uitzicht op het kasteel, zowel vanuit de slaapkamer als vanaf de begane grond. Op de begane grond bevindt zich een zitruimte en het toilet. Boven is de slaapkamer, de douche en een wastafel op de kamer.


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen: