Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

’t Oude Veerhuis Heerewaarden

  • 6 (wilde) zalmsoorten uit eigen rokerij met landelijke bekendheid
  • Vleeskaart met o.a. Black Angus dry-aged prime rib, bereid in ons 'Big Green Egg'
  • Het voetveer over de Maas en de Lithse Ham vaart van half juni tot half september dagelijks van 10.00 - 17.30 uur en van half september tot 1 oktober in de weekenden. Schipper: 0624 555 720

In Heerewaarden vind je het Veerhuis Heerewaarden, waar je terecht kunt voor voortreffelijke zalm. De 6 (wilde) zalmsoorten uit eigen rokerij hebben zelfs internationale bekendheid.

Naast de zalmspecialiteiten is er ook een vleeskaart met o.a. Black Angus dry-aged prime rib, bereid in ons ‘Big Green Egg’. Graag reserveren.

Het restaurant is buiten het seizoen op maandag en dinsdag gesloten. Tevens biedt het Veerhuis Heerewaarden een overnachtingsmogelijkheid. Kijk voor meer informatie op www.veerhuis-heerewaarden.nl.

Het voetveer over de Maas en de Lithse Ham vaart van half juni tot half september dagelijks van 10.00 – 17.30 uur en van half september tot 1 oktober in de weekenden. U kunt de schipper bereiken op nummer 0624 555 720.


Lees meer
Delen:

Je voelt je thuis in Rivierenland!

Je vindt hier rust en ruimte en uitgestrekte gebieden waar je lekker een frisse neus kunt halen.

Belangrijk: Vanwege de recente ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus zijn de maatregelen in Nederland aangescherpt. Wij adviseren om de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid op te volgen. Raadpleeg ook altijd de website van de betreffende ondernemer voor actuele informatie.