Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Thaise massagepraktijk Manpune

Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Thaise massage. Zij leerde het vak op de beroemde Wat Po Thai Traditional Massage School in Bangkok. Ieder voorjaar gaat zij een paar weken naar Thailand om haar kennis en kunde bij te houden en te verbeteren. Deze school is wereldwijd bekend en de technieken die daar aangeleerd worden zijn zeer bijzonder.

Bij Manpune Thaise Massage waan je je 1 of 1,5 uur in Thaise sferen. Authentieke Thaise muziek, Thaise massage en altijd weer die bekende vriendelijke Thaise glimlach. Ben je met een vriend, vriendin of partner? Bij een duo massage ben je samen in 1 ruimte voor een gelijktijdige massage.

Een relaxmoment tijdens je vakantie! Heerlijk, ook na een dagje fietsen in de Bommelerwaard. Kijk op www.manpune.nl voor meer informatie of bel even!


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen:

Je voelt je thuis in Rivierenland!

Je vindt hier rust en ruimte en uitgestrekte gebieden waar je lekker een frisse neus kunt halen.

Belangrijk: Vanwege de recente ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus zijn de maatregelen in Nederland aangescherpt. Wij adviseren om de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid op te volgen. Raadpleeg ook altijd de website van de betreffende ondernemer voor actuele informatie.