Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Theetuin Appeltern

  • Te midden van rozenstruiken en fruitbomen
  • In een landelijke omgeving

Theetuin Appeltern is gelegen aan de rand van Appeltern. Het is een zonovergoten plek te midden van rozenstruiken en fruitbomen: een verrukkelijk rustpunt – uitkijkend over de Wetering – voor fietsers, wandelaars en toevallige passanten.

In deze landelijke omgeving gaan thee en koffie onherroepelijk samen. Je kunt hier genieten met een van de vele home-baked lekkernijen. Op reservering kan er in de tuin ook een High Tea geserveerd worden, die geheel naar Engelse traditie gepaard gaan met scones, sandwiches en soep. Alles naar traditioneel recept. Een vleugje Engeland in het hart van Maas en Waal.

Theetuin Appeltern is in april, mei, juni en september open van woensdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur, in juli en augustus dagelijks van 10.00 – 18.00 uur en in de wintermaanden (oktober t/m maart) op zondagen van 10.00 – 17.00 uur.


Lees meer
Delen:

Download de Fruitalert app!

Wil je als eerste op de hoogte zijn van wanneer je van het heerlijke fruit in Rivierenland kunt genieten? Download dan nu de app ‘Fruitalert’ in de App Store of in de Google Play Store. In deze app vind je alle informatie rondom de groei van het fruit.

logo app store iphone bloesemalert applogo play store bloesemalert app