Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Theetuin River Lounge

  • Beleef hier de ontspanning en de schoonheid van de uiterwaarden
  • Al onze taarten en andere lekkernijen zijn zelfgebakken
  • Een heerlijke tussenstop tijdens een struinroute!

Theetuin River Lounge bevindt zich in de Heesseltsche Uiterwaarden, aan de rivier de Waal, in het Betuwse dorpje Heesselt. Beleef hier de ontspanning en de schoonheid van de uiterwaarden. Om op te laden, bij te praten of te genieten van een heerlijke lunch of high-tea.

Al onze taarten en andere lekkernijen zijn zelfgebakken. Proef producten uit de streek of uit onze eigen moestuin. In de theetuin, maar ook op locatie. We proberen het hele jaar rond iets lekkers te bieden, dat bij ons kan worden geproefd en gekocht. Denk aan biologische vruchtensappen, honing, producten bereid met fruit uit de streek, enz.

Wij delen onze prachtige plek graag met anderen. Kom bij ons genieten van al het moois, de rust en ruimte die zo dicht bij het water te vinden is.

Op onze website wordt dagelijks informatie bijgewerkt of we wel/niet open zijn. Bij harde wind, regen, of minder zonnige dagen zijn we niet open. Echter bij mooie zomerdagen zijn we alle dagen van de week open!

Honden zijn bij ons altijd welkom op het terras. Wij bieden de mogelijkheid om je fiets op te laden of je mobieltje. Het terras is rolstoel toegankelijk, onze toiletten helaas niet. Er is voldoende parkeergelegenheid op de naastgelegen parkeerplaats van Staatsbosbeheer, van daaruit starten ook een aantal wandelroutes.


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen:

Je voelt je thuis in Rivierenland!

Je vindt hier rust en ruimte en uitgestrekte gebieden waar je lekker een frisse neus kunt halen.

Belangrijk: Vanwege de recente ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus zijn de maatregelen in Nederland aangescherpt. Wij adviseren om de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid op te volgen. Raadpleeg ook altijd de website van de betreffende ondernemer voor actuele informatie.