Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

TRIP Bommelerwaard

TRIP is een rijke informatiebron voor alle nationale en internationale toeristen en/of zakelijke gasten. Maar ook voor de huidige en toekomstige inwoners van deze streek die (toeristische) informatie over Zaltbommel of de Bommelerwaard willen hebben. 

Je kunt bij TRIP terecht voor informatie en foldermateriaal over bezienswaardigheden, geschiedenis, restaurants, overnachtingsmogelijkheden, stadswandelingen, fietstochten, rondvaarten, enzovoorts enzovoorts. Op 07-07-2007 opende TRIP haar deuren en sindsdien vinden jaarlijks vele toeristen en andere bezoekers de weg naar dit Toeristisch Recreatief Informatie Punt op de Markt, in het hart van de historische binnenstad van Zaltbommel.


Lees meer
Delen:

Schrijf je in voor de bloesemalert!

Altijd als eerste op de hoogte van de bloesemstand? Schrijf je in voor de bloesemalert! Je ontvangt dan updates betreft de bloesemstand. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste informatie!

Nieuw dit jaar: de Bloesemapp! In deze app vind je alle informatie rondom de bloesemperiode. Binnenkort is de app te verkrijgen in de Google Play Store en in de Apple store.