Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

TukTuk

  • Touren op een TukTuk
  • Geniet van de prachtige Betuwe
  • Leuk bedrijfsuitje of vrijgezellenfeestje

Wil jij ook genieten van de prachtige Betuwe? Een echte aanrader om een tour te maken met de TukTuk waarbij je kan genieten van al het moois rondom deze locatie.

De grootste TukTuk-locatie van Nederland is te vinden bij Holland Evenementen Groep. Ga op tour met de TukTuk en ontdek hoe mooi de Betuwe is. Even wat anders dan de grote en drukke steden in Nederland. Een prachtig natuurgebied, groene weilanden, vele riviertjes en gezellige terrasjes waar je even een stop kunt maken. Gezelliger kan het niet, toch? Of je nou een bedrijfsuitje hebt, een vrijgezellenfeestje, een familiedag of gewoon heerlijk van een rustig omgeving wil genieten, de TukTuk is voor ieder gelegenheid geschikt.

Er zijn twee soorten Rally’s: de TukTuk Bingo Rally en TukTuk on Tour. Je kunt hierbij kiezen uit een vier persoons Piaggio of een zeven persoons Elektrische Tuk (verwarmd).

Bij de TukTuk Bingo Rally stippel je zelf je route uit en ga je op zoek naar BINGO! Onderweg voer je leuke en uitdagende opdrachten uit. Bij de TukTuk on Tour is het mogelijk dat je TukTuk rijdt op je eigen locatie. Wij vervoeren onze TukTuk’s naar ieder gewenste locatie. Wil je tussendoor even stoppen bij een leuk terrasje? Dat kan bij beide Rally’s! Beide Rally’s zijn in alle jaargetijden te gebruiken. Het is ook mogelijk om ’s winters gebruik te maken van de Winter Rally. Koud? Geen probleem! Wij zorgen voor de fleecedekens en warme choco om jouw reis ontspannen te maken!

Wil je ook genieten van het WoooooW- uitzicht? Bezoek de website https://www.tuktuk.nl/ voor de arrangementen en meer informatie.


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen:

Download de Fruitalert app!

Wil je als eerste op de hoogte zijn van wanneer je van het heerlijke fruit in Rivierenland kunt genieten? Download dan nu de app ‘Fruitalert’ in de App Store of in de Google Play Store. In deze app vind je alle informatie rondom de groei van het fruit.

logo app store iphone bloesemalert applogo play store bloesemalert app