Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Vakantiehuisjes Betuwe

  • Compleet ingerichte vakantiebungalows
  • Prachtig uitzicht over landerijen
  • Centrale ligging
  • Het hele jaar geopend

Wie ‘s morgens wakker wordt in één van de gezellige vakantiebungalows of groepsaccommodaties met een prachtig uitzicht over landerijen, weet dat zich een heerlijk verblijf te wachten staat. Wat wil je ook met een ligging in Rivierenland en tegenover de Utrechtse Heuvelrug?

Zowel in de Betuwe als aan de overkant van de Rijn kun je leuke uitstapjes maken, zoals bijvoorbeeld naar Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Je kunt ook volop wandelen en fietsen en gebruik maken van het handige fietsknooppuntensysteem. Vakantiehuisjes Betuwe is het hele jaar geopend.

Vakantiebungalows

Er zijn een vijftal vrijstaande bungalows die compleet en gezellig ingericht zijn.

Groepsaccommodatie

In een geheel verbouwde schuur hebben wij twee ruime appartementen gerealiseerd voor 9 en 15 personen, die ook met elkaar geschakeld kunnen worden. Alle kamers zijn gelijkvloers en mooi licht. Er is een overdekt terras op het zuiden waar men al vroeg in het voorjaar van het zonnetje kan genieten.


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen:

Schrijf je in voor de bloesemalert!

Altijd als eerste op de hoogte van de bloesemstand? Schrijf je in voor de bloesemalert! Je ontvangt dan updates betreft de bloesemstand. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste informatie!

Nieuw dit jaar: de Bloesemapp! In deze app vind je alle informatie rondom de bloesemperiode. Binnenkort is de app te verkrijgen in de Google Play Store en in de Apple store.

Inschrijven

* velden zijn verplicht