Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Chocolaterie World of Chocolate

  • Ambachtelijke, eigen met de hand gemaakte bonbons
  • Exclusieve smaken
  • Gevestigd in één van de mooiste straatjes in Buren

Chocolaterie World of Chocolate is een kleine chocolaterie met ambachtelijke, eigen met de hand gemaakte bonbons, de meest lekkere slagroomtruffels, diverse soorten chocolade, prachtige Chocolate Art en bijbehorende cadeautjes. Gevestigd in één van de mooiste straatjes van Buren, net achter de kerk.

Exclusieve smaken zoals witte chocolade met lavendel of mangochampagne, melkchocolade met honing en een vleugje whisky of met hazelnoot, caramel en zeezout. Wat te denken van pure chocolade met een in tawnyport gedrenkt rozijntje of met een Burense kruidenbitter… hmmmm.

De Burense dukaten zijn al vanaf het begin van World of Chocolate een groot succes! Eigengemaakte chocoladeflikken met een afbeelding van Burense monumenten erop, in pure en in melkchocolade. Menig dukaat is reeds naar oud-inwoners, maar ook naar nieuwe bewoners van Buren gegaan, de oceaan overgevlogen naar verre oorden om aan familieleden in den vreemde te geven, als relatiegeschenk voor bedrijven uitgedeeld en als heerlijkheid bij de koffie van menig restaurant geserveerd. Een zeer veelzijdige lekkernij dus!

Ook beroemd is het Burens torentje. Een torentje (iets kleiner dan een gebakje en iets groter dan een petit four) gevuld met room, caramel en een vleugje mokka op een bodempje van hazelnootschuim en overgoten met uiteraard echte Callebautchocolade. Een zaligheid voor de smaakpapillen! Lekker als gebakje bij de koffie/thee of als dessertje na een smaakvol diner.

Je ziet, een bezoek aan Chocolaterie World of Chocolate is het meer dan waard!


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen: