Aantrekkelijke voordeelbonnen in het minimagazine ROUTES

13 april 2018

In het minimagazine ROUTES vind je 28 gevarieerde fiets- en wandelroutes met veel verrassende tips voor onderweg. Achterin het magazine vind je leuke voordeelbonnen die je onderweg kunt inleveren! 

Rivierenland is één van de karakteristieke regio’s van Nederland. Er is een groot aanbod van mooie wandel- en fietsroutes, die je langs al het moois van de Betuwe, Bommelerwaard en het Land van Maas en Waal leiden. Geniet van de rivieren die door het groene landschap meanderen, de fruitboomgaarden waar in het voorjaar de bloesem bloeit en in de zomer het verse fruit lonkt, de historische kastelen waar de geschiedenis je roept of strijk neer bij één van de vele horecagelegenheden.

Leuke acties
Maak je fiets- of wandeltocht nóg leuker en lever onderweg één van de voordeelbonnen uit het boekje in. Zo krijg je bij het Flipje en Streekmuseum in Tiel het tweede kaartje gratis, bij 't VeerHuys in Beusichem een culinair arrangement voor 24,50 euro en ontvang je bij theethuin De Zoelense Beemd in Zoelen een gratis lekkernij bij de koffie of thee.

Je vindt het routeboekje bij alle infoposten en TOP’s in Rivierenland.