Kom in de kas in de Bommelerwaard een groot succes

13 april 2018

Op zaterdag 7 april heeft Kom in de Kas in de Bommelerwaard plaatsgevonden. Vijf bedrijven in Poederoijen stelden hun bedrijf open voor het publiek. Alle vrijwilligers hebben samen hard gewerkt om van deze dag een groot succes te maken. 

De bezoekers konden tijdens deze unieke dag kijken, ruiken en beleven wat er zich in de glazen kassen afspeelt. Mede door het mooie weer trok het evenement veel bezoekers naar het mooie Poederoijen.

De Stichting Kom in de Kas Bommelerwaard kijkt terug op een geslaagde Kom in de Kasdag, die ook volgend jaar in dezelfde periode weer zal plaatsvinden. Naast alle verschillende activiteiten op de bedrijven was er ook een kleurplatenwedstrijd. Er zijn heel veel mooie kleurplaten ingeleverd en de jury had het lastig om er per leeftijdscategorie de mooiste uit te kiezen. De prijswinnaars voor de Intertoys cadeaubon t.w.v. €25,- zijn geworden:

  • Rosalynn Verhoeks, 11 jaar
  • Christianne van Oort, 8 jaar
  • Mike Schouten, 4 jaar

Stichting Kom in de Kas Bommelerwaard wenst de winnaars veel plezier met de prijzen en hoopt iedereen volgend jaar weer in de kas te verwelkomen!