Vruchtenspreads van Heerlijkheid Mariënwaerdt in een nieuw jasje

06 april 2018

Om de vruchtenspreads van Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt een grotere herkenbaarheid te geven in het winkelschap, is gekozen voor een nieuwe,  eigentijdse, frisse look.  Deze nieuwe lijn is compleet anders dan de klassieke landgoedproductenlijn met het papieren mutsje.

De kwaliteitsproducten van het landgoed worden volgens oude familierecepten gemaakt en veelal gezoet met biologische rietsuiker. Nu de discussie rondom het gebruik van suikers alom toeneemt wordt de consument zich meer en meer bewust dat teveel suiker niet goed is voor de gezondheid. Om in te spelen op de groeiende vraag naar producten zonder suiker heeft Mariënwaerdt een 9-tal smaken met een hoger vruchtgehalte ontwikkeld, gezoet met de aanwezige fruitsuikers, ondersteund door toevoeging van appelconcentraat. In jams zit gemiddeld 45% fruit en 55 gram suikers per 100 gram; in de vruchtenspreads gemiddeld 60% fruit en 21 gram suikers per 100 gram. Dit betekent een reductie van het suikergehalte met maar liefst 30%!

Daarom heten deze producten ook geen ‘jams’ meer, maar ‘vruchtenspreads’. Uiteraard ook biologisch. Mariënwaerdt gaat deze nieuwe lijn de komende tijd nog verder uitbreiden. U kunt onze vruchtenspreads kopen in de Landgoedwinkel of in onze webshop: www.landgoedwinkel.com