Kookwedstrijden voor bezoekers tijdens de Landgoedfair

12 augustus 2016

Doe mee aan leuke kookwedstrijden tijdens de Landgoedfair op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt die van 17 t/m 21 augustus gehouden wordt. 

Jamwedstrijd

Zoals de jamwedstrijd die samen met magazine Seasons georganiseerd wordt. Lever je zelfgemaakte jam in op vrijdag 19 augustus voor 12.00 uur in bij de ingang van de Landgoedfair. Je  krijgt dan gratis toegang. Uiteraard zijn er ook prijzen te winnen, waaronder een landgoedpakket en een leren Burkely-tas. De jury bestaat uit Nathalie van Verschuer en Fanny Glazenburg, hoofdredacteur van Seasons.

Barbecue-experts gezocht 

Echte barbecue-experts kunnen nog meedoen aan de Big Green Egg BBQ Challenge op zondag 21 augustus! Met een ‘black box’ aan ingrediënten word je uitgedaagd het lekkerste gerecht te bereiden op de Big Green Egg, een unieke barbecue waarop je kunt grillen, stoven bakken of braden. Het beste barbecueteam wint een Lakenvelder rundvleespakket van Mariënwaerdt. Deelnemende teams krijgen natuurlijk ook gratis entree tot de Landgoedfair. De wedstrijd wordt gejureerd door chefs van Big Green Egg en van Mariënwaerdt.

Ga je de uitdaging aan? Meld je snel aan via communicatie@marienwaerdt.nl.