28, 29 & 30 december: Winterfeest op Slot Loevestein

17 december 2015

Op een dag, in een week met twee maandagen klopt er een draak aan in de vesting van Heer Hugo. Omdat het leger een eed gezworen heeft dat iedereen welkom is, mag ook de draak binnen komen. Dan gaat het mis… Heer Hugo vergeet de ochtend klok te luiden voor het appèl. Als Heer Hugo de volgende ochtend de klok nog niet heeft geluid wordt het onrustig in het leger. Langzamerhand valt het leger in vieren uit elkaar. Elk deel put zijn kracht uit één van de vier elementen om de draak te verslaan. Maar tot nu toe is ze dat nog niet gelukt… misschien als jullie ze komen helpen!

Dit spannende verhaal zal in verschillende scènes over het hele vestingterrein tot leven komen. Even wachten tussen de verhalen door? Overal zijn fantasierijke soldaten, leuke activiteiten en experimenten. Speel oud Hollands spelletjes in het kasteel, verwarm jezelf bij het haardvuur met een lekker drankje of trek een paar schaatsen aan! Kom naar het Winterfeest op Slot Loevestein en ontdek de kracht van lucht, water, aarde en vuur.

Openingstijden en toegangsprijzen
28, 29 & 30 december 2015 van 17.00 uur tot 21.00 uur.

Volwassenen € 12,50
Kinderen 4-18 jaar € 8,50
Kinderen 0-3 jaar gratis
Museumkaart gratis

Let op: tot 17.00 uur is de hele vesting gesloten.

Bestel vooraf tickets
Voorkom wachten bij de kassa en bestel vooraf tickets op www.slotloevestein.nl. Naast reguliere tickets zijn er ook voordelige combi-tickets op onze website, inclusief entree tot het Winterfeest en vervoer met Riveer over het water.

Voetveer Woudrichem vaart doorlopend tussen 16.30 uur en 21.30 uur.

Kijk voor meer informatie over dit gezellige evenement en voor het bestellen van tickets op www.slotloevestein.nl.