Bezoek kasteel Ammersoyen in kerstsfeer

16 december 2016

In de kerstvakantie is kasteel Ammersoyen geopend voor bezichtiging. Kom ook genieten van de kerstsfeer in het middeleeuwse kasteel. Overal branden lichtjes en de vertrekken zijn sfeervol aangekleed.

U kunt deelnemen aan een rondleiding door het kasteel met een gids. Dagelijks is er ook een rondleiding speciaal voor kinderen en hun (groot)ouders. Na afloop kunnen de kinderen in de taveerne knutselen in het teken van kerst. Of beleef het kasteel op eigen gelegenheid. U krijgt een gidsje met informatie mee en voor kinderen is er een leuke speurtocht.

In de taveerne kunt u gezellig een bordspelletje spelen onder het genot van warme chocomelk of glühwein. En in de kasteelwinkel zijn mooie geschenken verkrijgbaar.

Datum: geopend van 24 december t/m 8 januari van 11.00 tot 17.00 uur, behalve op 1e en 2e kerstdag, Oudejaarsdag en Nieuwjaarsdag.

Aanvang rondleidingen: 11.30 uur en 13.30 uur. Aanvang kinderrondleiding: 14.00 uur. Let op: reserveren voor de kinderrondleiding is noodzakelijk en is mogelijk via www.glk.nl/ammersoyen.

Adres: kasteel Ammersoyen, Kasteellaan 1, 5324 JR Ammerzoden

Meer informatie: www.glk.nl/ammersoyen