Valentijnstips: Romantisch overnachten in Rivierenland

07 februari 2018

Op 14 februari is het weer zo ver: Valentijn! De dag van de liefde en dus de perfecte dag om tijd vrij te maken voor je geliefde(n). Hieronder vind je een aantal tips voor een heerlijke overnachting in Rivierenland. 

 

 

Romantisch verblijven in Tiel

Boek nu uw Valentijnsarrangement bij hotel Van der Valk in Tiel en slaap in de hoge skytoren met uitzicht over de stad Tiel. Overnacht in een romantisch ingerichte luxe Superior King kamer en beleef samen met je geliefde een romantisch verblijf. Bij aankomst ontvangen jullie een fles Picolo Pommery champagne en ’s avonds kunnen jullie genieten van een heerlijk Valentijnsmenu in het restaurant. Het verblijf wordt afgesloten met een uitgebreid ontbijtbuffet.

Tip: Plaats een liefdesboodschap voor je geliefde op een van de reclameschermen bij Van der Valk Tiel. Let wel op deze actie is alleen geldig in combinatie met het Valentijnsarrangement. Na ontvangst van de reservering kun je jouw liefdesboodschap mailen naar tiel@valk.com

-Het Valentijnsarrangement boek je vanaf €84,50 p.p. voor 1 nacht.
Boekbaar van 12 februari 2018 t/m 18 februari 2018


Diner voor twee
Genieten van een weekend zonder zorgen? Boek dan de Dinerspecial bij Van der Valk Zaltbommel- A2. Na een fijne dag in de Bommelerwaard, ’s Hertogenbosch of Utrecht kunt u hier aanschuiven en genieten van een heerlijk driegangendiner. U overnacht in een ruime business kamer en geniet de volgende ochtend samen met uw geliefde van een uitgebreid en heerlijk ontbijtbuffet. De Dinerspecial is te boeken met een of twee overnachtingen.

-Vanaf €68,00 p.p. voor 1 nacht.

Shutterstock _569247781

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bubbelen in de Betuwe
Overnacht in de Junior Suite van hotel De Schildkamp en kom samen heerlijk tot rust in het bubbelbad. Op de kamer zijn er verschillende koffie- en theefaciliteiten. Op de dag van aankomst kunt u genieten van een driegangenmenu. De volgende dag start u met een uitgebreid en heerlijk ontbijtbuffet. Puur genieten!

-€92,50 p.p. voor 1 nacht