Weeshuismuseum virtueel te bezoeken

21 januari 2016

Het Elisabeth Weeshuis Museum is sinds vandaag ook via Street View op Google Maps te bezoeken. Het Culemborgse bedrijf Aemotion online communicatie maakte voor het museum een virtuele tour met behulp van 360 graden fotografie.

‘Het museum is hierdoor nog beter vindbaar’, aldus Gerard van Eldik van Aemotion online communicatie. En dat is voor het Culemborgse weeshuismuseum belangrijk. Bovendien, als je virtueel rond hebt gekeken, en je ziet hoe mooi het museum is, wil je er zeker eens kijken. Ik hoop dat veel mensen dat gaan doen!’

Directeur Nicole Spaans: ‘We zijn ontzettend blij met dit cadeau, want als je de virtuele tour hebt gevolgd op onze website, ben ik ervan overtuigd dat het je tot een museumbezoek zal bewegen. Wat prachtig dat Aemotion online communicatie de cultuur in Culemborg zo’n warm hart toedraagt.’ De virtuele tour voert potentiële bezoekers via de Herenstraat onder de poort door en over het plein het Weeshuis in. Via het Weescafé in de oude keuken kom je in het museum. De prachtig ingerichte zalen kunnen van alle kanten worden bekeken dankzij de 360 graden fotografie. Ook de tuin kan virtueel worden bezocht. Ook via de website van het museum, weeshuismuseum.nl, kan de virtuele tour worden gevolgd.