Hoogste Freefall waterglijbaan van Nederland bij Beldert Beach!

13 juli 2015

WipeOut Kids pakt door … en hoe! Het nieuwe speelparkconcept op Beldert Beach heeft definitief de opdracht gegeven voor het plaatsen van de topattractie van WipeOut: de Killer Surf!

Een 85 meter lange waterglijbaan die vanaf de 20 meter hoge uitkijktoren stijl naar beneden gaat en waar je met een snelheid van wel 60 km per uur vanaf roetsjt! Het is de langste Freefall waterglijbaan van Nederland, een primeur!

Bekend van tv
De Killer Surf is bekend uit de finale van het TV-programma WipeOut. Een onderdeel wat dus absoluut niet mag missen in het nieuwe WipeOut park van Patrick Janssen.

Beldert Beach: altijd wat te doen!
Je kunt bij elk weertype een bezoek brengen aan Beldert Beach. Bij minder mooi weer kun je je prima vermaken in het wereldwijd unieke WipeOut Kids speelpark en bij mooi weer komen daar de diverse spectaculaire waterattracties nog eens bij. Denk aan het vorig jaar geopende 1.000 m2 grote waterpark én vanaf deze zomer dus de Killer Surf glijbaan!

Praktische informatie
WipeOut Kids is te bezoeken met een dagkaart à €7,50 p.p. of een jaarkaart voor €35 waarmee je het hele seizoen vrij toegang hebt. De Killer Surf is toegankelijk voor iedereen vanaf 1.30 meter en het WipeOut Kids parcours is voor kinderen tot en met 12 jaar. 

Voor meer info: www.wipeoutkids.nl