Granola maken met Jet van Nieuwkerk op de Landgoedfair

25 juli 2017

Van 16 t/m 20 augustus 2017 organiseert Heerlijkheid Mariënwaerdt de jaarlijkse Landgoedfair. Een buitenevenement waarbij iedereen samen kan genieten van alles wat het goede buitenleven te bieden heeft.

Op zaterdag 19 augustus kun je meedoen aan de workshops ‘Granola van Jet’ waarin foodjournalist Jet van Nieuwkerk haar legendarische granola recept onthult. Jet vertelt je meer over het recept, de ingrediënten en geeft tips hoe je de granola het beste kunt bereiden. En natuurlijk ga je meteen zelf aan de slag.

Jet houdt van gezond leven en goed eten. Ze schrijft over alles wat te maken heeft met voeding, koken, restaurants en sport. Dat doet ze in diverse dagbladen, magazines en de boeken ‘Het boek van Jet’ en ‘Tips van Jet’. In de serie Foodmakers van RTL4  (zondagochtend 11.00 uur) laat ze zien waar ons voedsel vandaan komt en hoeveel werk nodig is voordat het eten op je bord ligt.

Samen met Jet van Nieuwkerk haar fameuze granola bereiden?
Deelname aan de workshop is slechts € 3. Graag van tevoren inschrijven via www.landgoedfair.nl

WIN een lunch met Jet!

Samen met Jet verloten wij een gezonde, biologische lunch in het Landgoedcafé op de Landgoedfair, exclusief met haar en 2 van je vriendinnen. Tijdens deze lunch met landgoedlekkernijen kun je Jet al jouw vragen stellen over goed en gezond eten en koken.

Wil jij met 2 vriendinnen op zaterdag 19 augustus lunchen met Jet van Nieuwkerk in het Landgoedcafé?  Volg Jet van Nieuwkerk dan op Instagram en Facebook en doe in de tweede week van augustus mee aan de winactie.

Signeersessie met Jet

Tijdens de Landgoedfair kun je niet alleen granola bakken met Jet, zij zal ook haar nieuwste boeken persoonlijk signeren.  In ‘Het boek van Jet’ staan haar favoriete recepten, praktische tips en persoonlijke verhalen voor als je graag gezond wilt eten, je fit wilt voelen en een slank lijf wilt hebben, zonder dat het leven saai wordt en zonder veel te streng voor jezelf te zijn. Haar tweede boek ‘Tips van Jet’ bevat honderd tips op het gebied van eten en drinken, sporten, sparen, een georganiseerd leven en huishouden, en tot besluit een leven dat nooit saai is. De boeken zijn verkrijgbaar in de Landgoedwinkel.

Om 16.00 uur signeert Jet haar boeken in de Landgoedwinkel.

Het programma van Jet op 19 augustus op de Landgoedfair is als volgt:

  • 11:00 uur - 12:15 uur Workshop ‘Granola van Jet’ in de Wildkamer
  • 14.30 uur - 15.45  uur Workshop ‘Granola van Jet’ in de Wildkamer
  • 16.00 uur Jet signeert haar boeken in de Landgoedwinkel