Ibiza-markt keert terug naar het Eiland van Maurik

19 juli 2017

Op zondag 30 juli vindt vanaf 11.00 uur de zomerse Ibiza-markt op Het vakantiepark Het Eiland van Maurik plaats. De markt is dit jaar ON TOUR en vind je op maar liefst 16 locaties in Nederland.

Op de Ibiza-markt vind je meer dan 65 standhouders met een exclusief aanbod van hippie -en chique producten die gerelateerd zijn aan het eiland "Ibiza” zoals hippe fashion, sieraden, tassen, woonartikelen, beauty maar ook beleving, eten en drinken. 

Na het succes van vorig jaar keert de Ibiza-markt ook dit jaar weer terug naar Het Eiland van Maurik. Vorig jaar is het erg goed bezocht en de sfeer was fantastisch meld de organisatie.

Op de markt wordt een sfeervolle lounge gecreëerd zodat de bezoeker tijdens het shoppen kan genieten van heerlijke muziek en een lekker hapje en drankje. Er staan een aantal fashiontrucks en ook voor kinderen zijn er leuke activiteiten, zo kunnen zij bijvoorbeeld hoepelen op het grasveld, zich laten schminken of genieten van één van de wateractiviteiten.

De Ibiza-markt duurt tot 17.00 en is gratis toegankelijk.

Na de Ibiza-markt in Maurik gaat de Ibiza-markt verder ON TOUR met maar liefst 16 locaties in totaal. De hele TOUR is te vinden op  de website van de organisatie www.hipandhappyevents.nl.

Over Hip and Happy events

Hip and Happy events organiseert Hippe markten en events waarbij persoonlijke aanpak voorop staat. Geheel aansluitend naar de wensen van de opdrachtgever en op elk gewenste locatie.