TRIP Bommelerwaard vrijdag 7 juli gesloten

03 juli 2017

Vrijdag 7 juli is het Toeristisch Recreatief Informatie Punt (TRIP) op de Markt in Zaltbommel gesloten. Op deze dag viert zij het 10-jarig bestaan van het TRIP dat op 7-7-‘7 werd opgericht. 

Het TRIP heeft ten doel het toerisme in de Bommelerwaard te promoten en bezoekers van allerhande informatie te voorzien zoals mooie wandelroutes, fietsmogelijkheden, overnachtingsadressen, bezienswaardigheden, leuke uitjes, watersportmogelijkheden en rondvaarten. Gedurende het seizoen staan de TRIP-medewerkers, allen op vrijwillige basis, klaar om de toerist welkom te heten en al hun vragen te beantwoorden. Vaak ook in het Duits of Engels.

In de afgelopen 10 jaar zijn vele bezoekers uit binnen- en buitenland geholpen en zijn verschillende producten ontwikkeld om de bezoeker nog beter te bedienen. En TRIP organiseert de traditionele aardbeiendag in Zaltbommel.

Om deze mijlpaal te vieren gaan de TRIP-medewerkers overdag een welverdiend dagje uit, waarna zij aan het eind van de middag met oud-vrijwijlligers en de aangesloten toeristische bedrijven en organisaties het glas zullen heffen op het succes van TRIP en de schoonheid van de Bommelerwaard.

Het TRIP is in het seizoen zes dagen in de week geopend. Kom gerust eens binnenlopen en ontdek al het moois van ‘het verborgen eiland tussen de rivieren’.