Online kaartverkoop Fruitcorso van start

09 juli 2018

Vroegboekers hebben voordeel bij het Fruitcorso in Tiel. Wie namelijk voor 1 september 2018 online een kaart bestelt voor de tribune is goedkoper uit. 

Voor het middagcorso op zaterdag 15 september betalen bezoekers voor een tribunekaart € 18,50, na 1 september wordt dat € 20,00. Nieuw is het Corso by Night, op zaterdagavond. Een kaart voor de tribune kost € 10,00 in de voorverkoop, nadien € 12,50. De tribunes staan voor het eerst op de parkeerplaats Het Taluud, dat omgebouwd wordt tot een ‘Corso-Arena’.

Voor wie niet kiest voor een tribuneplaats zijn er nog andere mogelijkheden. Speciaal hierbij is de weekendkaart, deze kost € 10,00 en geeft je op alle drie corsodagen toegang tot het eventterrein, exclusief de tribune. Tot slot zijn er entreekaarten van € 5,00 voor de zaterdag, zondag en maandag. Deze bieden eenmalig toegang tot het eventterrein. Bij weekend- en dagkaarten hebben kinderen tot en met 12 jaar gratis entree.

De bezoekers komen volop aan hun trekken. Op zaterdag is er een aantrekkelijk programma met middag- en avondcorso, maar ook is er de wielerronde en het FoodTruckFestival. Op zondag is er de tentoonstelling van de corsowagens, het FoodTruckFestival en tal van optredens (zang en dans) op het Zinder-podium. Voor wie de wagens in alle rust wil bekijken op het grote tentoonstellingsterrein is de maandag een mooie dag.

Woordvoerder Fred Eggink van Stichting 4-Stromenland: "We willen de prijzen zo laag mogelijk houden. Een dagkaart kost € 5,00 en kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang. En voor wie alle dagen wil, is er de mogelijkheid van een weekendkaart van € 10,00. Dan kun je echt overal naar toe, behalve dus de tribune. We denken dat deze kaart goed gaat lopen. Corsoliefhebbers willen namelijk ook graag zondag de wagens bekijken en genieten van de sfeer. Wat dat betreft zagen we de laatste jaren, ook door het mooie weer, dat de zondag ook een topper is. Bovendien is er op die dag veel cultuur met onder meer het Zinder-podium. En natuurlijk het FoodTruckFestival als een kers op de corsotaart."

Kijk voor informatie en ticketverkoop op www.fruitcorso.nl.